Mindenféle agymenés

Mindenféle agymenés

33. Soros Gyuri bácsi, ahogy én látom

2017. május 15. - Reményi Gábor rema

 

Mostanság nagy divat mindenért ezt az embert okolni. Ebben van valami, mert a mostani írásomnak is Ő az oka. Nem követem a politikát, nem is nagyon érdekel, csak mivel a csapból ez a téma folyik, arra gondoltam, hogy inkább megpróbálok szórakozni rajta, de csak röviden. Az írásomban semmilyen tény nem szerepel, csak agymenés, egy gondolat sem hiteles, nem úgy mint én a lakáshitelemmel én nagyon is hiteles vagyok!

-Rá kellett jönnöm, hogy ez az ember már a 90-es évek óta figyeli a világot, vagy még régebben, nem is gondoltátok volna, hogy milyen ravasz eszközzel, ez pedig a Soros port. Ezen a csatlakozón keresztül ment el egy csomó adat a Nagytestvérhez. Gondolom most a politikusok nagy része, aki már használt PC-t régebben is, most be van tojva, mit tudhat róla Gyuri bácsi. Monica Lewinsky hogy bukott le annak idején? Igen, tudjuk, de még hogy lebukott!  De most nem az asztal alatti dolgok érdekelnek, hanem hogy mi volt Clinton asztalán? Számítógép Soros porttal!! Ennyi, már ment is a jelentés.

 -Ha Fekete Pákó elmegy az Ósönbe, mit vissza az üvegvisszaváltóba? Igen kéremszépen, Soros uveget, kérdezzétek meg tőle nyugodtan. (Egyébként Gyuri bácsi régi neve Schvartz, ami ugye feketét jelent)

 -Az emberek már rég óta kutatják a párhuzamos univerzumokat és ezt tudat alatt teszik, mert egy Soros világban élnek, ösztönösen keresik a kiutat.

 -Állítólag Ő támogatja a migránsokat,  a migránsok meg jönnek szépen, sorban (Sorosan). Ugye milyen meglepő?

 -Mivel vidéken lakok, kerestem valami jó kis mezőgazdasági gépet, van aki bélyeget gyűjt, én  meg ilyen gépeket, de ide is betette a lábát ez az ember, a hirdetés szövegének néhány részlete:

 "Tecnomais 8 Soros fix vázas kukorica adapter. Szárzúzó, Csonktaposó, Hidraulikus törőléc állítás, Multi csatlakozó. Független kenési rendszerrel ellátott aprítókéssel dolgozik, így a növény szára egyenletes és rövid darabokra lesz aprítva. A hajtásrendszerben több ponton elhelyezett nyomatékhatároló kuplungnak köszönhetően az adapter képes automatikusan leállni, amennyiben valamely részegységet a határértéknél nagyobb terhelés éri, megóvva azt a súlyos károsodástól., Mindegyik kivitelnél tartozék a nagyméretű csonktaposó talp, mely megvédi a betakarítógép kerekét a növény szára által okozott sérülésektől."

Még olvasni is szörnyű, szárzúzó, törőléc, csonktaposó, aprítókés?? Ez a tökéletes tömegoszlató fegyver, már a felsorolás is visszatartó erővel bír. A kukorica Amerikából származik, Gyuri bácsi hol is él!? Ugye!? A kukorica mi vagyunk emberek!! És több biztonsági rendszer is védi a „gépet” tőlünk!

 -Soros György születése előtt egy évvel 1929-ben már létezett a „3 soros újság”, már akkor látták a gonosz eljövetelét, de mint tudjuk, nem ezen a néven született!

 -A magyar nótákban is megtalálhatjuk Őt, az parasztok megénekelték, hogy megvette a falujukat, betelepített egy csomó idegent és tönkretette a helyiséget, mindehol keleti zene szólt, halálba küldte a falusiakat, idézem:

Nyárfa soros kis falumban, elhervadt a rózsa.
Nyárfa soros
kis falumban, másképp szól a nóta.
Letépték a legszebb rózsát, más húzatja nótád,
Másnak adtad oda szíved, másnak
adtál rózsát.

Nyári este síri csendben leszalad a csillag.
Nyári este kis kertedre, csendben hull a harmat.
Elhagyom az ablakodat, azt sem veszed észre,
Csak akkor majd, ha szívemnek lesz a temetése

-A plázacicák is eladták a lelküket, ugyanis létezik egy olyan dolog, hogy Soros műszempilla, ezzel az eszközzel könnyű megfigyelni bármit is.

-A magam világából is hoztam példát, létezik soros és párhuzamos elektronikai kapcsolás. Ha ellenállásokról beszélünk, akkor az eredő ellenállás nagyobb lesz Sorosan kapcsolva, ha kapacitásról, akkor kisebb lesz az eredő kapacitás. Lefordítom, ha nagy az ellenállás Soros kapcsán, akkor válaszul csökken a Soros pénzügyi kapacitás, magyarul nem kapunk annyi pénzt.

Ezt tudnám még ragozni, de elfáradtam, remélem mindenki jól szórakozott! J

 https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/

A bejegyzés trackback címe:

https://gabor-remenyi73.blog.hu/api/trackback/id/tr2712506089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása