Mindenféle agymenés

Mindenféle agymenés

19. Cicanadrág, avagy gondolatok a leggings körül

2017. március 23. - Reményi Gábor rema

Most tényleg megpróbálok egy kicsit vidámabb témát választani, mit szólnátok valami női dologhoz? Szinte látom, ahogy a nők tiltakoznak, a férfiak meg nem :) Eddig kapott a férfinép rendesen, fontos, hogy meglegyen az egyensúly.
Rengeteg téma jöhetne szóba az ezerszer lerágott szőke nős dolgoktól a női sofőrökig, de mivel a statisztikák szerint is a népesség több, mint fele nő, nem szeretnék olvasókat veszíteni, inkább megpróbálok valami újat :)

Hallottam egy városi legendát, három dolog van, ami nem hazudik, a részeg ember, a gyerek és a cicanadrág. Az a helyzet, hogy ez tényleg így van. Ebből logikus következtetés, hogy a cicanadrágos részeg gyerek az őszinteség mintapéldája. Szerintem nem nehéz kitalálni, hogy a cicanaciról lesz szó. Fontosnak tartom előre leszögezni, hogy nincs jogom eldönteni, hogy kinek áll jól és kinek nem, feltételezem, hogy minden nőnek van jónéhány rajongója, akinek tetszik bármiben, illetve van önkritikája, hogy mi áll neki a legjobban. Mielőtt megköveznének férfitársaim, előrebocsájtom, hogy nekem is tetszik, nem is kicsit, de..., már ezerszer megírták a divatlapok, hogy ez nem nadrág. Ez szerintem is így van, szóval illene mindig viselni valamit felette, ami a kényesebb dolgokat kicsit elrejti, és nem, nem egy másik cicanadrágra gondoltam, hanem pl. egy hosszított felsőre, de ezt jobban tudjátok szerintem. Elmesélem Nektek csajok, hogy ez milyen hatással van rám-ránk, férfiakra, de előbb egy kis kitérő. Az én izlésemről annyit elárulhatok, hogy inkább az átlagos és a feletti testalkat jön be, de ez nem jelent semmit, mert a külalak még önmagában kevés. A nagyon vékony lányok közt is van olyan, aki tetszik, de ha sóvárogva nézek egy ilyen lány után, az inkább azt jelenti, hogy Kedves, gyere, egyél velem egy kis velős pacalt félbarna kenyérrel és koviubival, a káposztás, csülkös bableves után, meglátod élvezni fogod! Íme a hatások:

-Ha egy boltban eladóként van rajtatok ez a nadrág, akkor nem tűnt még fel, hogy egyesével kérünk ki több tucat dolgot az alsó polcról és mire megkapjuk, forog a szemünk és remegve fuldoklunk a saját nyálunkban?
-Vérvételkor a kezünket a nővérkék a combjukra szokták tetetni.( Halkan megjegyzem hogy az  ilyen művelet cicanadrágon különösen veszélyes ) Engem speciel össze-vissza szoktak szúrkálni, nem találják a vénámat, mert a vér ebben a helyzetben nagyon máshol van, akit érdekel, vagy nem tudja, annak privátban megírom!
-A koedukált fitness termekben ugyenezen ok miatt nem tudunk edzeni, mert nem is az izmokban van a vér. Van ennek azért egy előnye is, mégpedig az, hogy egy koncentrált kis területről könnyebb a szúnyogokat elhessegetni.
-Az óvodából az ovónénik látványa miatt már egyszer egy másik gyereket vittem haza, nem oda figyeltem ugye... Csak otthon tűnt már fel, hogy egy kínai kislányt hoztam el a fiam helyett. Az ismert sztereotípiák miatt ez a kínai családnak nem tűnt fel.
-Biciklizés közben ha előttünk megy egy ilyen öltözetű hölgy, akkor ez a helyzet különösen veszélyes dolog, mert ilyenkor olyan a látásunk, mint a szemellenzős szekérhúzó lovaknak, csak előre, de az értelmi szintünk is a lóéval vetekszik, biztos láttatok már biciklist prüszkölve hörögni, vagy nyeríteni hölgybiciklista mögött. Az állattá válás sok formában szokott még jelentkezi, a teljesség igénye nélkül: farkascsordaként vonyítás, füttykoncert, de nem a sárgarigóktól, csaholós kutyalihegés, stb...
-Ha egy irodában dolgozunk és lehajol a szemben ülő cicanacis kolléganő a féléves gyártási mutatók elemzéséért, akkor nem tudunk a görgős székkel kigurulni az asztalunktól, csak ha lejjebb engedjük a gázrugót, vagy várunk egy fél órát, miközben a neten az északi boszorkányról készült fotókkal moderáljuk a hormonjainkat, esetleg ha nagy a baj, akkor elővesszük a tavalyi negyedéves beszámolókat, a sertéságazati PMI index csökkenéséről.

-Sajnos a feleségemmel kapcsolatos cicanadrágos történeteimől nem írhatok, mert Ő is olvassa a blogot és ha egy ilyen írásomban megemlíteném, akkor sokáig csak a tantraszex jutna nekem, annak is csak a fejben epizódja..... Már mondjuk ez is sok volt, na mindegy....

Ezeket lehetne sorolni reggelig. Már előre félünk a férfitársaimmal, hogy nagyon itt van a jó idő, ki fogtok készíteni minket, de végre megtaláltam a magyarázatot arra, hogy miért élünk rövidebb ideig! Azért, mert nem bírja el a szívünk ezt a sok izgalmat!

Mivel én sem tegnap léptem be a pubertás korba, érdekességképp elárulom Nektek, hogy tinikoromban a cicanadrágot max a cicacsaládok családfői hordták, mondjuk ezek ott is lehettek a nőstény cicák, mint az embereknél...

Logikus, hogy nem az lesz az összegzés, hogy le a cicanacival, vagyis de, de nem úgy, hanem amúgy.. ahh mindegy, értitek:)

Imádunk benneteket hölgyeim és mind gyönyörűek Vagytok!

A bejegyzés trackback címe:

https://gabor-remenyi73.blog.hu/api/trackback/id/tr612363103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása