Mindenféle agymenés

Mindenféle agymenés

48. Egy furcsa történet a munkahelyi mosdók életéből

2017. augusztus 03. - Reményi Gábor rema

https://www.facebook.com/gabor.remenyi73

Szeretettel ajánlom Dumanyunak, aki sokat segített nekem :)

Megosztom veletek egy gondolatsoromat (hátsót) egy szerintem összeesküvésről. Ez pedig a férfi munkahelyi nagydolog. Biztos hallottatok már a rádió vezérlésű órákról, ami egy központi atomóra jelét sugározza és emiatt járnak nagyon pontosan az ilyen órák. Ennek van egy mellékhatása is, de az is lehet, hogy ez szándékos, mert sugároz egy plusz jelet. Nevezzük ez rádióhullámos chamtrailnek. Délelőtt 8 és 10 óra közt nem lehet találni szabad wc-t a cégeknél. Jön a jel és már megy a férfi a mosdó felé. Bármelyik nagyobb cégnél, banknál, stb.., van bőven mosdó, de ha egy kicsit több a férfi dolgozik ott, akkor ebből óriási gondok kerekednek. Ebben az időben ha feláll egy férfi az asztalától, akkor a nők huncut módon összenéznek és vigyorognak, hogy a Sanyinak menni kell, mert ütött az órája. De Sanyi ebből semmit sem lát, főleg ha a tisztább időjárás miatt erősebb a jel, akkor erősebb az inger is, sietni kell és még a szemét is összeszorítja, biztos, ami biztos, még elképzelni is borzasztó lenne egy nagydolog a könnycsatornán keresztül…. Ilyenkor vicces versenyfutásnak lehetünk tanúi, egyszerre mert egyszerre ugrik fel 50-60 kolléga az asztaltól és nagyon nehéz görnyedten, összeszorított farpofával szaladni, egy karambol akár végzetes is lehet. Érdekes tülekedés alakul ki a mosdók előtt és úgy közelít mindenki a másikhoz, mintha csak egy gyerekek által fújt színes szappanbuborék lenne. Akik nem jutnak be, azok szaladnak tovább a többi mosdó felé. A ritkán használt mosdók is túljelentkezéssel küzdenek. Ez pont olyan, mint régen szilveszterkor nem bírták a mobilszolgáltatók kezelni az egyszerre továbbítandó BUÉK sms-eket, egész évben semmi, de abban az egy órában bezzeg! Felismerve a helyzet súlyosságát a vezetőség elnéző a női wc használatával szemben, kizárólag ebben az időben, de a piszoár nem rendeltetésszerű használatából volt már fegyelmi vétség.

Van még egy olyan érdekes de szélsőséges helyzet, hogy aki nem reggelizett, az is megindul, mert ha menni kell, akkor menni kell.

A figyelmes cégek erre a helyzetre komoly intézkedéseket hoznak, ebben az időszakban kikapcsolják a wi-fi-t és blokkolják a mobil adatforgalmat is a mosdóknál, hogy ne ücsörögjön mindenki a szokásos 40-50 percig ott.

A biciklizés miatt előnyben vagyok, viszont a dohányosok másképp is szívnak. Végül is akkor most arról is írtam, hogy ne cigizzetek??

A bejegyzés trackback címe:

https://gabor-remenyi73.blog.hu/api/trackback/id/tr6312716928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása