Mindenféle agymenés

Mindenféle agymenés

17. A Férfi manapság

2017. március 21. - Reményi Gábor rema

14579285825320_82151625241268_db.jpg_660x992

A mellékelt kép önmagában is nagyon beszédes, de mégis elindult bennem egy véleménycunami, pedig higgyétek el ez még nem is a legdurvább kép volt.

Csinos, ugye? Simán el lehet képzelni (inkább neeeeem), hogy ilyen izék fognak járkálni az utcán pár éven belül, de nem sokáig, mert ha ez a férfi jövőkép, akkor kihalunk, mert ezek nem fognak gyereket csinálni, de jobb is, mert inkább ne szaporodjanak. Ha mégsem halnánk ki, akkor az csakis az orvostudománynak köszönhető és a mesterséges megtermékenyítésnek. Ha tényleg ez lesz, akkor már most jelezném, hogy jelentkeznék donornak, gyönyörű gyermekeim vannak! El tudjátok képzelni, hogy még gyerekek vagytok, édesapátok jön haza az építkezésről, bemegy az öltözőbe, kisminkeli magát, kitisztítja a cementes körmöcskéjét, majd kilakozza, aztán beugrik a szoknyájába, ami alatt tanga van (de női és barna színű, hogy elrejtse az effekteket ), becsatolja tűsarkú szandit és elindul haza. Szerintem nem! A saját kollégái fognak utána fütyülni az állványzatról, amíg rá nem jönnek, hogy ez a Sanyi kolléga...és jól kihányják magukat. Szóval várjátok apucit haza, ahogy eddig szokott jönni, koszos munkaruhában, izzadtan és sörszagúan...  Aztán meglátjátok, hogy ilyen szerkóban megjelenik a sarkon, üvöltve fogtok menekülni anyához vissza az ablakból, apa meg futva közelíti meg a lakást, mert parfümös illatfelhő és örjöngő parasztok vasvillákkal veszik körül, hogy meglincseljék, mert azt hiszik, hogy UFO.

Mikor először megláttam a képet, a poén kedvéért szétnéztem a kukában, amit kivettem belőle néhány dolgot, pl tejesdoboz, felvágottas zacskó, romlott gépsonka, konzervdoboz, stb..még abban is férfiasabban néztem ki, a párom meg is jegyezte, hogy most olyan jól nézel ki, mi változott, megmostad a hajad?

Ha a gyűrűk ura végén egy ilyen ruhát felkapott volna magára Zsákos Bilbó, akkor Frodó őt hajítja a lávába a gyűrű helyett, az biztos.. egy ezred másodperc alatt oda lett volna  a drágaszág...

Ha igazi férfit akarunk keresni nagyon nehéz dolgunk van. Ha szétnéztek, akkor a képtől már annyiban nem is különbözik egy jópár fiatal öltözéke. Tetszik még, ja, nem, hogy kezd nagyon divatba jönni a favágó stílus, kockás ing, felnyírt haj oldalt, de felül hosszúra növesztve és nagyon belőve zselével, vagy mittudoménmámitkennekemanapságahajukba és végül hosszú, ápolt szakáll. A vastag műanyag keretes szemüveg már csak hab a tortán.Szerintem mikor egy ilyet meglátott a egy többgenerációs igazi favágó, akkor találta fel a láncfűrészt, persze első körben nem a fákat akarta kivágni vele... Persze nem az a baj, hogy valaki így néz ki, hanem az, hogy mindenki ....

Azért van egy hely, ahol azt hisszük, hogy azok férfiak még, akik ott vannak, az pedig a országút. Ezt egyszer majd ki fogom fejteni rendesen. Ülnek a nagy terepjáróikban, ami vagy mind gyárihibás, mert semmi nem működik rajta a gázon és a kormányon kívűl, vagy nem használják az indexet, féket, stb.., ezt majd egy autóhoz jobban értő ember megszakérti.Szerintem egy-két fickó még ülésmagasítót és pedálimplantátumot is használ, hogy kilásson és elérje a kocsi padlóját.. Aztán mikor nem látja senki, kiszáll a kocsiból, ha valaki odavisz egy létrát és a fenti ruhában becsattog a lakásba szulejmánt nézni.Van egy városi legenda: az autó mérete fordítottan arányos a pénisz méretével, ez azért sok mindent megmagyaráz. (Csak halkan jegyzem meg, az én autóm közepes.....en kicsi).

Az is elgondolkoztató, hogy ezek a fiúk (ha azok) mivel lettek motiválva arra, hogy felfegyék ezeket a dolgokat magukra. Már hallom, hogy mindenki egyszerre mondja, hogy a pénz... na én ezt pénzért sem. Szerintem ha megkérek valakit, hogy hányjon le és kimegyek a kifutóra, a sznob közönség örjöngve ünnepelne, hogy milyen eredeti, mennyire felkavaró és merész ruha! Honnan jött az ihlet és mi a neve a műnek? Hát tudja ihletet a divatbemutató többi darabja adta, mert felkavarta a gyomromat. A neve pedig az, hogy éljen a természet, látja, itt még a gyomorsav nem engedi leesni a zöldborsót és  a krumplit a mellszőrzetemről....

Kedves hölgyeim, nektek ez tetszik, ilyen a fejetekben az, aki meg fog titeket védeni, vagy eltartani, gyereket nevelni? Szerintem nem.

https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/

A bejegyzés trackback címe:

https://gabor-remenyi73.blog.hu/api/trackback/id/tr7712357463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása